fredag 29 oktober 2010

Vackra nyanser av grått

Så var det fredag igen och en blöt fuktig filt har lagt sig över Skåne. Men inte får vi deppa ihop för det, nej nu får vi klä på oss lite mer så vi ändå kan vara ute i det lite trista vädret. Men om man tittar på det skånska landskapet i det här vädret tycker jag ändå att man kan njuta av alla de vackra grå nyanserna, haha tänker några av er nu - "ja det är ju också ett sätt att se på gråheten" :-). Men jag lovar nästa gång du färdas över den skånska slätten titta lite extra och se vad som syns i det grå diset, det är många vackra grå nyanser, kala pileträd och ensamma gårdar på de mörkbruna blöta fälten som nu ligger i vila över vintern.

Hos Tant Hulda kan jag lova att det varken är grått, blött eller kallt. Butiken är fylld med vackra saker i vackra värmande färger och material. Nu har jag även börjat att fixa lite inför julen, fler stolar re-designas, gamla kaffekoppar blir doftande ljus, det virkas tum- och torgvantar i vackra färger, utmärkta att ha nu när det är lite kallare. Snöstjärnor och änglar virkas och i helgen ska jag börja gjuta lite mer julaktiga saker. Än finns det betongfat kvar om någon är intresserad.

I morgon lördag 30 okt kommer Tant Hulda finnas på Färs & Frosta Sparbank Arena i Lund på Secondhand & , öppet 11-15. Butiken på Östervångsvägen är öppen som vanligt 10-14. Så besök oss gärna.

Och som vanligt är det Happy Hulda med 10% på alla klänningar i butiken idag, kl 16-18.

Titta gärna in och berätta vad som händer där ute i världen :-)

Trevlig Helg/Anna

PS Ni som är webkunder och som inte kan titta in i butiken under fredagen får en liten present om ni handlar i butiken idag eller under helgen. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar