måndag 21 januari 2013

Tant Hulda flyttar till fina gatan!

I slutet av februari slår Tant Hulda upp portarna på Stora Gråbrödersgatan 12 i Lund, ett stenkast upp från Lilla Fiskaregatan.

De två åren i den lilla boden på Östervångsvägen har varit väldigt roliga, med nyfikna och intresserade kunder. Kläderna från svunna årtionden som passerar genom butiken har alla sina historier att berätta, om fester, bröllop, högtider och vardag. Gång på gång blir det bekräftat att konceptet är rätt med återbruk av utvalda kvalitetsplagg, så att nya användare får möjlighet att bära fantastiska kläder från svunna tider.

Nu är tidpunkten rätt att ta nästa steg för att utveckla butiken ytterligare. Tant Hulda flyttar till en vacker, ljus butikslokal med stort skyltfönster, högt i tak och mer plats för allt. Det blir utökade öppettider och vi breddar sortimentet med både vintage för herrar och barn, samt nya svenskproducerade retrokläder.

Håll utkik i lådan, din inbjudan till invigningen kommer inom kort.

PS Vi röjer ut med flyttrea som startar på onsdag 23 januari i butiken på Östervångsvägen 8 (sista öppetdagen innan flytt blir den 1 feb). I webbutiken är allt som vanligt.

/Anna & Staffan på Tant Hulda





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar