fredag 26 november 2010

Nyuppackat från USA

Nyss kom det ett litet packet från USA med häftiga vintage-smycken.
Guld, gult och turkos, lite retrokänsla och mycket 70-tal.
Kommer i webshoppen nästa veckan men finns nu i butiken.

Välkommen in!

www.tanthulda.se

torsdag 25 november 2010

Adventstider hos Tant Hulda

Hej

Idag är det precis 1 månad till julafton och snön har redan kommit. Underbart att slå upp de blå imorse och det var ljust ute. Och visst blir man betydligt piggare när det är vitt på marken än det grå-bruna som det varit ett bra tag nu. Och visst infann sig en viss julstämning, och julstämning försöker jag nu skapa i och utanför butiken inför den stundande 1:a advent och skyltsöndagen. Det är Tant Huldas första julskyltning och jag försöker komma på nåt fint att göra med mina små fönster. Vi får väl se vad det blir till söndag. :-)

Dags att börja tänka på julklappar till nära och kära är det också, och vad passar då inte bättre än att komma och ta en titt på allt fint som kommit in och som tillverkats. Visst är det kul att ge bort något som är personligt och lite speciellt och just sådana saker hittar du i Butik Tant Hulda. I bifogad bild kan du se lite av godsakerna från butiken.

Jag kommer ha öppet även på söndagar från och med nu på söndag och fram till jul, öppettider hittar du på tanthulda.se.

Skyltsöndagen har vi öppet 12-18 och bjuder på glögg och annat smått och gott.

Välkommen att komma och bli omhuldad i adventsmörkret.

/Anna


måndag 8 november 2010

Vackra saker till advent och jul

Hej
Vilken vacker dag det är i dag om än lite kallt i vinden men än värmer solen skönt när man vänder näsan mot den. I morse låg frosten vit på taken men än tror jag inte tomten är vaken, men närhelst som är det dags för honom att ge sig ut på sin färd. Så därför har tant Hulda börjat fylla på i butiken lite fina saker till advent och jul. Du kan bland annat hitta, dekorerade hjärtan i mossa, virkade änglar och snöstjärnor till fönstret eller granen, doftande ljus i vackra koppar, färska valnötter med antik nötknäckare, och lite jul-aktiga saker i betong. Och självklart en massa fins julklappar till nära och kära.

Idag har jag packat upp de efterlängtade vackra flamenco-skorna från Spanien, nu finns dom i butiken i svart, rött med vita prickar och silver. Skorna är helt i skinn och kostar 375 kr för barn och 475 kr för vuxna, se bild.

Ha en härlig vecka/Anna på tant Hulda