onsdag 21 april 2010

Efterlängtade damer

Idag kom posten med två damer i box. Två efterlängtade damer, för idag kom min skräddarbyst som nu får bli min modell när kläder ska fotograferas.
I den andra boxen fanns den underbara kokboken i vacker box med Julia Childs, Mastering The Art of French Cooking, vars film jag är helt förälskad i och nu sett tre gånger och jag lovar det kommer bli fler gånger. Men nu kommer det också bli en massa matlagning ur denna bok, ett nytt livsprojekt kanske.


måndag 19 april 2010

Nya produkter hos tant Hulda

Nu har jag lagt in lite mer nya saker i butiken. Bland annat en virkad brudkrona från 60-talet, tyvärr har ingen blivit gift i denna ännu, men kanske blir du den första. Ett vackert vår-kit i blått och vitt med skor från Italien och en nätt men praktisk damväska från 60-talet. Detta i kombination med en vit och blåprickig scarf som passar utmärkt till en vacker vit eller blå sommarklänning, perfekt när vi nu närmar oss Valborg och 1 maj.
Har du ett par gamla gummistövlar som står och slarvar i hallen eller är det ungarnas urväxta som står kvar till ingen nytt. Lägg gummistövlarna i ett paket och skicka dom till mig så får du ett vackert par i betong tillbaka, ett minne att ha i trädgården eller som dekoration inomhus.
Vårhälsningar från Tant Hulda
www.tanthulda.se

fredag 16 april 2010

Former och formar

Idag har jag snickrat och byggt ny formar till gjutning. I början på nästa vecka kommer spännande saker som är helt upp åt väggarna. Lite mer Vintage kommer också, så titta in i butiken lite då och då för att inte missa nyheterna. Och passa på att rota fram dina VHS-filmer med bröllop, dop och den där galna midsommarfesten och skicka dom till Tant Hulda för konvertering.
Ha en trevlig helg/Hulda

torsdag 8 april 2010

Gamla filmminnen som ligger och dammar

Bevara din filmskatt på ett enkelt sätt. Dina gamla videofilmer på VHS och VHS-C åldras och förstörs med tiden. Har du kvar din VHS-spelare så att du kan se filmerna från bröllop, barndop och julfirande med släkten?
VHS är den stora kassetten, oftast med upp till fyra timmars speltid. VHS-C är den lilla kompakta kassetten, oftast med trettio minuters speltid.
Tant Hulda hjälper dig att överföra allt till DVD. Sen kan du titta hur ofta du vill på TV eller i datorn. jag överför varje kassett till en DVD-skiva, till ett fast enhetspris.
Gjorde det med några av familjens filmer nu påsk och det var många goda skratt och lite tårar från en svunnen tid. Så många minnen man har på sina filmer som man nästan glömt bort att det hänt. Så har du som jag en massa filmer som ligger och dammar i hyllor och lådor. Skicka dom till mig så hjälper jag dig.

tanthulda.se